Wie zijn wij?


daquily-logo-2016-algemeenv2

Daquily dankt zijn naam aan de samenstelling van Daphne, Quinten en Lyndon, de drie kinderen van Renier Groeneveld, de eigenaar van deze eenmanszaak.

De werelden waarin Daquily zich begeeft gaan vooral over beleving. Maar wat is dat nou beleving?

In deze context gaat het over het prikkelen van de zintuigen.

Er zijn verschillende werelden waar u rustig eens een kijkje kunt nemen.

Daquily’s  wereld van catering  bijvoorbeeld.

Hier vindt u alles van buffet tot drankarrangement, partymaterialen, bedrijfsfeest, receptie, condoleance bijeenkomst of verjaardagsfeest, borrel, hapjes, Wining & Dining oftewel alles op het gebied van catering op uw gewenste locatie. Wij maken altijd een offerte, geheel vrijblijvend waarna we na overeenstemming voor u aan de slag gaan. Voor al onze cateringopdrachten vrijgen wij een aanbetaling van 60%. Na de partij ontvangt u van ons de factuur en kan het restant voldaan worden. Dit graag per omgaande doch uiterlijk binnen 14 dagen, zoals in de offerte is overeengekomen.

Daquily’s wereld van wijnen 

Wij nemen u mee op wijnreis, niet daadwerkelijk maar fictief. Alles wat u wilt weten over wijnen is hier te vinden.

Daquily’s wereld van evenementen 

Leuke evenementen voor jong, volwassen en oud welke georganiseerd worden in de stad Zoetermeer. Wij organiseren zelf een aantal evenementen zoals ONSFeest, De Ondernmersborrel Noord Aa en Zoetermeer Blues, maar hier gaat u straks ook de overige evenementen vinden welke in Zoetermeer e.o. georganiseerd worden. Ben je van plan om zelf een evenement te organiseren dan kunnen wij je daar heel goed bij helpen. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk en weten wat er allemaal bij komt kijken.

U kunt gebruik maken van ons netwerk en onze leveranciers welke stuk voor stuk zijn geselecteerd op betrouwbaarheid, leveringsgarantie, flexibiliteit en kwaliteit.

Daquily’s wereld van proeverijen 

Wat wilt u proeven? Wij verzorgen proeverijen op uw gewenste locatie, denk hierbij aan wijnproeverijen eventueel met begeleidende hapjes. Dit kan zakelijk of gewoon privé met een groep vrienden. Er zijn diverse manieren waarop wij uw gasten meer kunnen bijbrengen over de wijnen, maar ook een Champagneproeverij of een gedistileerd proeverij behoort tot de mogelijkheden.

Daquily’s wereld van communicatie 

Uw wereld maken wij nog mooier door uw aanwezigheid te vergroten en uw bedrijf beter in beeld te brengen, hierdoor krijgt u meer volgers/fans en dus meer klanten en omzet.

Onze vormgevers en marketeers zorgen ervoor dat u zichtbaar bent en  adviseren op het gebied van Social Media, de does en dont’s op Facebook, Instagram, Pintrest of Linked In. Wij kunnen ook uw online content verzorgen, uw website maken of uw evenementen aanmaken en beheren op Social media.

Kortom er valt dus heel wat te beleven op onze website.